Kaart

Heeft u zin om thuis of op het werk te genieten van een heerlijke verse maaltijd? Bij afhaalgerechten wordt er een korting van 10% op de onderstaande gerechten verrekend. U kunt deze op voorhand telefonisch of via e-mail bestellen en erna komen ophalen.

Voorgerechten / Entrées / Starters

Bombay Scampi
- Gefrituurde zoetwaterscampi’s in besanbloem en met speciale Moghulkruiden

- Scampis frits a la farine de pois chiches et aux épices Moghul

- Deep fried scampis with gram flour and special Moghul spices
€ 15.00
Sheek Kebab
- Lamsgehakt, gekruid met gember en komijn, gebakken in de tandooroven

- Hachis d’agneau, épicé au gingembre et cumin, préparés au tandoor

- Minced lamb cooked with gember au jeera from clayoven
€ 10.00
Somosa
- Gefrituurde bladerdeegdriehoekjes gevuld met kruidig gehakt
- Triangles de pate feuilletée farcis au hachis épicé

- Deep fried squid in spiced gram flour
€ 10.00
Calamar
- Gefrituurde inktvis in gekruide besanbloem

- Calamares frits a la farine de pois chiches

- Deep fried squid in spiced gram flour
€ 12.00
Chicken Pokora
- Gefrituurde fijn gekruide stukjes kippenvlees

- Dès de volailles, a la marinade piquante, frits

- Deep fried spiced pieces of chicken
€ 10.00
Shimla Mirch
- Paprika gevuld met fijn gekruid gehakt

- Poivron farcie aux hachis épicés

- Pepper stuffed with spiced minced meat
€ 12.00
Dehli Gosht
- Gemarineerde lamsbrochette met gember en koriander

- Brochette d’agneau, marinée au gingembre et coriandre

- Small pieces of lamb marinade, ginger and coriander
€ 10.00
Murgh Tandoori
- Gekruide kippenbil gebakken in de tandooroven

- Cuisse de poulet grillé au tandoor

- Spiced chicken leg prepared in tandoor
€ 9.00

VEGETARISCHE VOORGERECHTEN / ENTRÉES VÉGÉTARIENNES / VEGETARIAN STARTERS

Vegetable Kofta
- Fijn gekruide groenteschotel

- Légumes variés aux épices Indiens
- Vegetables with combination of Indian spices
€ 8.00
Vegatable Pokoras
- Krokant gefrituurde beignets met gevarieerde groentevulling

- Croustillants beignets santés aux légumes variés
- Assorted fried vegetable frittes
€ 8.00
Vegetable Somosa
- Gefrituurde bladerdeegdriehoekjes gevuld met een groentemengeling

- Triangles de patés feuilletée farcis aux légumes

- Deep fried vegetable filled pastries

€ 8.00
Fried Cheese
- Gefrituurde fetakaas in besanbloem
- Beignets au fromage feta et farine de pois chiches

- Fried feta cheese with gram flour
€ 8.00
Onion Bhaji
- Gefrituurde uien in besanbloem
- Beignets au oignons et farine de pois chiches

- Fried onions with gram flour
€ 8.00

KIP / POULET / CHICKEN

Chicken Korma
- Kip bereid in een zachte romige saus met kokosnoot

- Poulet au curry doux a la crème et aux noix de coco frais

- Chicken in creamy sauce cooked with coconut
€ 18.00
Chicken Ginger
- Kip bereid op Noord-Indische wijze in sausje met verse gember

- Curry de poulet a la façon de l’Inde du Nord, au gingembre frais

- Boneless chicken in North Indian style, served with fresh ginger
€ 20.00
Chicken Moghul Curry
- Kip bereid op een traditionele Moghuliaanse wijze, met tomaten en
 groene kruiden

- Poulet a la façon Moghul au tomates et herbes vertes

- Traditional Moghul style prepared chicken with tomatoes and 
 green herbs
€ 18.00
Chicken Tikka Masala
- Kipfilet gebakken in tandoor, geserveerd in yoghurtsaus met cashewnoten,
 room en metiblaadjes

- Blanc de poulet cuit dans le tandoor, servi dans une sauce de yogourt préparé
 aux noix de cachou, crème et fenugrec

- Boneless chicken tandoori cooked, served in a sauce of yogurt, cream, 
 cashew nuts and methi
€ 20.00
Chicken Bhuna (hot)
- Sterk gekruide kipbereiding. Specialiteit van de provincie Punjaab.

- Pulet piquant. Spécialité du Punjaab.

- A typical Punjabi chicken curry prepared in special hot spices.
€ 20.00

LAM / AGNEAU / LAMB

Lamb Korma
- Deze lamschotel is zacht gekruid en bereid met room en amandelsnippers

- Agneau a la crème et aux amandes effilées. Non piquant

- A creamy aromtic dish wit hno hot taste lamb cooked in creamy sauce
 with crushed almands
€ 18.00
Moghulai Kadai Gosht
- Zacht lamsvlees bereid op Moghuliaanse wijze en met een mengeling 
 van typisch Indische kruiden

- Agneau préparé aux épices Moghul

- Tender lamb prepared in Moghul style and with a combination of 
 Indian spices
€ 20.00
Lamb Masala
- Lamsvlees bereid met groene kruiden en verse tomaten

- Agneau aux épices vertes et tomates frâiches

- Boneless lamb cooked with green herbs and fresh tomatoes
€ 19.00
Saag Gosht
- Lamsvlees bereid in een saus van bladspinazie en wat metiblaadjes

- Agneau au curry a base des feuilles d’épinard et du fenugrec

- Lamb cooked in spinach leaves perfumed with methi leaves
€ 19.00
Gobi Gosht
- Een uitgelezen combinatie van stukjes lamsvlees, bloemkool,
 verse tomaten en gember

- Mélange de dès d’agneau, choufleur, ginbembre et tomates

- Cauliflower and lamb prepared with fresh ginger and tomatoes
€ 19.00
Bhindi Gosht
- Okras bereid in een lamscurry van gember en tomaten

- Ocras au sauce d’agneau, tomates et gingembre

- Lady fingers prepared in lamb curry of ginger and tomatoes
€ 20.00
Baingan Gosht
- Lamsvlees bereid met verse aubergines en typische Indische kruiden

- Dès d’agneau sautés aux aubergines fraîcheset aux épices des Hindus

- Fresh aubergines a pungent lamb delicacy with combination of Indian spices
€ 19.00
Shahi Kofta
- Balletjes lamsgehakt bereid in een masala van tomaten, boter en 
 verse koriander

- Boules de viande d’agneau préparés au masala de tomates, beurre
 et coriandre frais

- Minced lamb balls prepared in a tomato and butter based masala
 with a touch of fresh coriander
€ 19.00
Keema Matar
- Een curry met lamsgehakt, erwtjes, tomaten en kruiden

- Curry aux hachis, petits pois, tomates et épices

- Minced meat curry with peas in a base of tomatoes
€ 19.00

TANDOORI GRILL - KLEIPOTOVEN / FOUR INDIEN EN ARGILE - CLAYOVEN

Tandoori Chicken
- De meest bekende Indische schotel.
 Kippenboutjes gemarineerd in yoghurtmasala, gebakken in de tandooroven

- Le plat le plus populaire des Indes.
 Savoureuses cuisses de poulet préparées au tandoor
- This is probably the most famous Indian dish,
 roast chicken marianated in yogurt masala from clayoven
€ 18.00
Chicken Tikka
- Kipfilet, gemarineerd in mosterdboter, bereid in de tandoor

- Filet de poulet, mariné en sauce de moutarde, préparé au tandoor

- Boneless chicken prepared in a butter based spiced with mustard
€ 20.00
Boti Kebab
- Stukjes zacht lamsvlees bereid in een subtiele tandoormarinade

- Tendres dès d’agneau préparés au marinade tandoori

- Selected pieces of tender lambspiced in a tandoori masala
€ 20.00
Tandoori Prawn
- Zoetwaterscampi’s bereid in een marinade van yoghurt en amandel-
 schijfjes, gegrild in de tandoor

- Scampis marinés au masala de yogourt et amandes effilées, grillés
 au tandoor
- Tiger prawns with yogurt and crushed almonds roasted in tandoor
€ 24.00
Tandoori Fish
- Gemarineerde Tilapia-vis bereid in de tandooroven

- Poisson Tilapia mariné au masala,préparé au four

- Tilapia fish spiced in a subtile tandoori marinade
€ 20.00
Tandoori Mixed Grill (Min. 2 personen Min. 2 persons – price is for 2 persons)
- Een tandoori grill variatie op Moghuliaanse wijze met :
 tandoori chichen, boti kebab, scampi’s en chicken tikka.
- Une variété de plats tandoori a la façon des Moghul

- Speciality Moghul grill variety of tandoori, served with
 a curry sauce and vegetable curry
€ 45.00

BIRIYANIS

Prawn Biriyani
- Zoetwaterscampi’s bereid op traditionele Moghuliaanse wijze
 met Basmatirijst, cashewnoten, rozijnen en saffraan

- Scampis préparés a la façon traditionelle Moghul aux riz,
 noix de cachou, amandes, raisins et safran

- Tiger prawns prepared in traditional Moghul style with Basmati rice,
 cashew nuts, almonds, raisins and saffron
24.00€
Lamb Biriyani
- Stukjes lamsvlees met Basmatirijst, bereid met cashewnoten,
 rozijnen en een speciale kruidenmix

- Dès d’agneau et riz sauté au curry Indien aux noix de cachou et raisins

- Boneless lamb with Basmati rice cooked in Indian spices, cashew nuts
 and raisins
€ 22.00
Chicken Biriyani
- Kipfilet in een rijke notenmengeling met venkelaroma en gekookt
 met pilaurijst - een mixed raita past hier uitstekend bij

- Filet de poulet préparé au mélange de noix et du riz pilau,
 accompagné d’arome de fenouil - idéale avec une salade raita

- Boneless chicken in rich nuts mixture, flavour of fennel, cooked with
 pilau rice – served ideally in combination with raita salade
€ 22.00
Vegetable Biriyani
- Groentjes bereid in de pan met pilaurijst en biriyanikruiden
- Légumes cuits à la poêle avec du riz pilaf et d'épices biriyani

- Vegetables cooked in the pan with pilau rice and spices biriyani
€ 18.00

EXTRAS

Mixed Raita
- Deze yoghurt met stukjes tomaat en komkommer vormen een verfrissend
 contrast met de pikante curry’s

- Ce yogourt aux tomates et concombres offre un contraste rafraîchissant 
 avec les plats épices

- Tomato and cucumber soaked in spiced yogurt, it provides a contrast
 to hot curries
€ 4.00

VIS / POISONS / FISH DISHES

Prawn Curry
- Grote zoetwaterscampi’s gekruid in een tomatenmassala met saffraan
 De rijkelijk gekruide masala, samen met de saffraan, geven deze schotel
 een uitzonderlijk verfijnde smaak

- Scampis sautés au masala de tomates et du saffran.
 Le saffran et les épices donnent ce plat un goût délicieux

- Sweet water king prawns spiced in a tomato based masala with saffron.
 The saffran and rich stuffing makes it a truly royal dish.
€ 24.00
Kadai Jhinga (hot)
- Zoetwaterscampi’s bereid in een pikant gekruid sausje
 met cashewschijfjes en yoghurt

- Scampis préparés au curry piquant, noix de cachou et yogourt

- Prawns in hot curry with crush cashew nuts and yogurt 
 in a flavour of lovage seeds
€ 24.00
Bhuna Fish
- Visschotel met haasje van Alaska filet, geroosterde komijnzaadjes, 
 saffraan en gember

- Alaska filet au cumin gingembre et safran

- This Alaska filet fish curry, roasted cuminseeds and shredded ginger
 add a contrast to the flavour of the saffron
€ 21.00
Bengal Fish
- Een typisch Bengaalse viscurry bereid met haasje van Alaska filet, 
 mosterd, yoghurt en masalakruiden

- Plat Bengale préparé avec Alaska filet, moutarde, yogourt et des épices spéciale
- A typical Bengal fish curry prepared with Alaska filet fish, mustard, yogurt,
 lovage seeds and special spices
€ 21.00

VEGETARISCHE SCHOTELS / PLATS VÉGÉTARIENS

 / VEGETARIAN DISHES


Aloo Baingan
- Aubergines roegebakken met aardappeltjes en cumin

- Curry de pommes de terre, aubergines et cumin

- Special curry with egg plant, potatoes flavoured with jeera
€ 14.00
Aloo Matar
- Een bereiding van aardappelen, erwtjes, tomaten en cashewnoten

- Curry de pommes de terre, petits pois, tomates et noix de cachou

- Green peas and potatoes cooked together with cashew nuts and tomatoes
€ 14.00
Aloo Gobi
- Speciale bereiding van aardappelen en bloemkool, gegarneerd met
 groenten en koriander

- Plat spécial aux pommes de terre, choufleur, gingembre frais et coriandre

- Potatoes and cauliflower specially prepared with fresh ginger and coriander
€ 14.00
Bhindi Masala
- Verse okras met uienringen gefrituurd in mosterdolie

- Ocras frais et oignons frits l’huile de moutarde

- Fresh lady fingers cooked with onions fried in musterd oil
€ 15.00
Baingan Bharta
- In de tandoor gegrilde aubergines bereid in een curry van uien en tomaten

- Aubergines, grillées au tandoor, préparées aux tomates et oignons

- Egg plant grilled in tandoor, prepared in curry of onions and tomatoes
€ 15.00
Shahi Paneer
- Huisgemaakte Indische kaas in een sausje met cashewenoten en afgewerkt
 met een vleugje cardoman
- Fromage indien maison dans une sauce de noix de cajou et de toucher cardoman
- Homemade Indian cheese in a sauce of cashew nuts and flavor of cardoman

€ 16.00
Saag Paneer
- Bereiding van bladspinazie met kaas, gearomatiseerd met metiblaadjes

- Curry aux épinards et fromage, aromtisé au fenugrec

- Spinach and cheese with flavour of methi leaves
€ 15.00
Vegetable Kadai
- Gekruide groenteschotel met gember

- Mélange de légumes épicés et gingembre

- Mixed vegetable base of gravy, spices and ginger
€ 14.00
Matar Paneer
- Gekruide kaascurry met doperwtjes in masala van tomaten
- Curry de fromage sauté au petits pois et tomates

- Spiced cheese curry with green peas, preparation in tomato masala
€ 15.00
Chana Masala
- Currybereiding met kekererwten, tomaten, gember en komijn
- Curry aux pois chiches, tomates, gingembre et cumin
- Curry of chick peas with ginger, tomatoes and jeera
€ 14.00
Dal Makni
- Klassieke Noord-Indische saus met linzen, klaargemaakt met boter,
 gember en look

- Curry classic de l’Inde du Nord aux lentilles, gingembre et aille

- North Indian classic curry lentil sauted in butter with ginger and garlic

€ 14.00
Mushroom Bhaji
- Champignons bereid in een romige saus met cashewnoten ietwat gember en Indische mosterd

- Champignons a la sauce crémé, noix de cachou, gingembre et moutarde

- Mushrooms cooked in creamy sauce with cashew nuts, a touch of ginger
 and mustard
€ 15.00

INDIAN BREAD

Naan
- Een versgebakken plat broodje gebakken aan de binnenzijde
 van de tandooroven (grote kleipotoven)
- Traditionellement les naans sont cuit dans un four Indien en argile

- Traditionally naans are baked in a clay oven
€ 3.00
Garlic Naan
- Een naan bereid met look

- Un naan préparé a l’aille

- A naans prepared with some garlic
€ 4.00
Cheese Naan

-Een naanbroodje met een laagje gesmolten kaas

- Un naan préparé au fromage

- A naan prepared with cheese
€ 5.00
Tandoor Roti
- Plat volkorenbroodje gebakken in de tandoor

- Un plain compet cuit a la casserole

- Whole wheat bread baked in tandoo
€ 3.00
Chapati
- Een zachter plat volkorenbroodje gebakken in de pan
- Un pain complet cuit a la sasserole

- Whole wheat softer bread pan-baked
€ 3.00
Paratha
- Krokant gefrituurd plat broodje met boter

- Un croustillant pain plat au beurre

- Flaky fried bread with butter
€ 5.00
Pushwar Naan
- Zoet broodje met rozijntjes

- Pain avec des raisins

- Sweet bread with raisins
€ 5.00

RIJST / RIZ / RICE

Plain Basmati Rice€ 3.00
Lemon Rice€ 4.50
Pilau Rice
- Basmati rijst met cashewnoten en rozijnen

- Riz du Basmati aux noix de cachou et raisins

- Basmati fried rice with cashews and raisins
€ 4.50
Vegetable Pilau Rice
- Rijst bereid met groentevariatie, rozijnen en cashewnoten
- Riz préparé au mélange de légumes, raisins et noix de cachou
- Rice fried with vegetables, raisins and cashews
€ 5.00